Inrichten leegstaande woning

Inrichten leegstande woning

Ben je makelaar en heb je een klant die al verhuisd is of is er sprake van het uitponden van een woning? Of ben je een vastgoedbelegger en houd je je bezig met het renoveren van woningen ten behoeve van de verkoop? Wij helpen je graag met het inrichten van een woning zodat kopers in een oogopslag zien hoe ze de woning zouden kunnen indelen en ze de sfeer kunnen proeven. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van woningen voor de verkoop van A tot Z en kunnen we je ook helpen met het uitvoeren van onderhouds- en schilder werkzaamheden, het plaatsen van nieuwe vloeren, ontruimingen, schoonmaakwerkzaamheden en tuinonderhoud.

Wonen de verkopers niet meer in de woning dan richten wij de woning in zodat er weer een aantrekkelijk en sfeervol beeld ontstaat dat de kijker aanspreekt en verkoopt. We doen dit met een basis van kartonnen meubelen (met stoffen hoezen) die nauwelijks van echt zijn te onderscheiden en waardoor hoge kosten worden bespaard, aangevuld met echte meubels en accessoires.

“Sfeervol ingerichte woningen spreken tot de verbeelding en verkopen”

Bekijk hier de door ons ingerichte leegstaande woningen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot het laten inrichten van een onbewoonde woning voor de verkoop, neem dan contact met ons op.