Marialaan Breda

Woning ingericht door Studio Staging incl. fotostyling na opvolgen van advies door verkopers

Dit appartement was niet meer bewoond, maar er was nog wel een inboedel aanwezig. Studio Staging heeft de eigenaren geadviseerd een gedeelte van de meubels te verwijderen om meer ruimte te creëren, de wanden te schilderen zodat het fris en instapklaar oogt, een vloer te plaatsen in de slaapkamer en daarnaast het wegwerken van klein achterstallig onderhoud en het grondig schoonmaken van de woning.

Na uitvoering van het advies door de woningeigenaren zijn we teruggekomen om de woning aan te vullen met meubels en accessoires en deze af te stylen zodat de woning volledig instapklaar in de verkoop kon worden genomen en de juiste doelgroep aan zou spreken. Dit was van groot belang vanwege een groot aantal vergelijkbare te koop staande appartementen.

Fotografie: Fotoxperience

“Om ons appartement snel te verkopen in een tijd dat de woningmarkt begint aan te trekken en er in de omgeving circa 20 bijna identieke objecten al langere tijd te koop staan hebben we Studio Staging in de arm genomen.

Het advies om een aantal meubelen te verwijderen en het appartement brand- en brandschoon te maken hebben we serieus opgevolgd, ook gaatjes geplamuurd en waar nodig muren gelatext. Daarna volgde de styling door Studio Staging waar met eenvoudige middelen een maximale uitstraling werd bereikt. Kijkers waren hierdoor in staat hun eigen wensen en inrichting in de flat te projecteren en werden niet gestoord door overvolle ruimtes en donkere vlakken. Het resultaat oogde instapklaar.

De publicatie volgde in de vakantieperiode begin juli 2015 op Funda . Na 6 weken meldde zich een kijker die al direct enthousiast was. 5 weken later namen we deel aan een “openhuizen dag” die ons naast complimenten van ALLE kijkers nog twee bieders opleverde. 8 dagen later (3 maanden na publicatie) waren we het met een van hen eens over het eindbod. Iedereen blij.

Heel veel dank Marleen voor je deskundig advies en professionele kijk op verkoopstyling. Je hebt het verschil gemaakt.”

Fam. Franken, Breda

Dorpstraat Ulvenhout

Bekijk dit artikel

Nieuwstraat Wouw

Bekijk dit artikel

Vijfhagen Breda

Bekijk dit artikel

Zaanmarkstraat Breda

Bekijk dit artikel

Acaciahof Bergen op Zoom

Bekijk dit artikel

Teteringsedijk Breda

Bekijk dit artikel

Haagdijk Breda

Bekijk dit artikel

modelwoning Prinsenkade II Breda

Bekijk dit artikel

modelwoning Prinsenkade I Breda

Bekijk dit artikel

modelwoning De Buitenplaats II Breda

Bekijk dit artikel

modelwoning De Bakens Barendrecht

Bekijk dit artikel

modelwoning De Buitenplaats I Breda

Bekijk dit artikel