Over Studio Staging

5 Redenen om voor Studio Staging te kiezen

Volledige dienstverlening

Wij kunnen de volledige organisatie van je woningpresentaties voor je uit handen nemen, van woningpresentatie advies tot fotografie en alles daar tussenin.

Kennis & ervaring

Wij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de woningmarkt, door meer dan 10 jaar ervaring en ruim 1.000 verkoopklaar gemaakte woningen weten wij wat verkoopt en wat niet.

Betrokken & integer

Wij realiseren ons dat met het verkoopproces vaak emoties gepaard gaan. Wij verplaatsen ons in de klant, luisteren en proberen vertrouwen te winnen.

Eerlijk & kritisch

Om tot een optimaal resultaat te komen is het essentieel om eerlijk en kritisch te kunnen zijn, maar uiteraard doen we dat met alle respect voor de klant.

Inventief met resultaat

Met slimme ingrepen en minimale kosten voor de klant verkopen door Studio Staging verkoopklaar gemaakte woningen sneller en leveren meer op.

In de media

Bekijk de artikelen waar Marleen van Leest van Studio Staging in de media is verschenen.

De oprichter van Studio Staging is Marleen van Leest. Zij is een expert in woningpresentaties en heeft al vele woningverkopers begeleid bij het tot stand brengen van een optimale woningpresentatie door middel van o.a. vastgoedstyling en vastgoedfotografie, waardoor zij met succes sneller hun huis konden verkopen en tegen hogere prijzen. Met een eigen strategie heeft zij de afgelopen jaren bewezen makelaars en andere tussenpersonen consequent te kunnen ondersteunen en een meerwaarde te kunnen bieden zowel in een kopersmarkt als in een verkopersmarkt.

Haar missie is om optimale woningpresentatie voor de verkoop nog beter op de kaart te zetten in Nederland. Waar zij zich met Studio Staging op de zakelijke markt richt, doet zij dit met Je Huis Verkopen Doe Je Zo voor de particuliere markt. Daarnaast zet zij zich in als ambassadeur voor de vastgoedstylisten van de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten en als docent in optimale woningpresentatie voor makelaars aan opleidingsinstituut IPD, een van de grootste makelaarsopleiders in Nederland.

Ben je een particuliere huiseigenaar en heb je plannen om je huis binnen nu en een jaar te verkopen en wil je graag met mij samenwerken voor het beste verkoopresultaat? Ga dan naar Je Huis Verkopen Doe Je Zo.

Studio Staging werkt samen met professionals op het gebied van:

Vastgoedfotografie
Schilder en wandafwerking
Vloerafwerking
Transport, verhuizingen en ontruimingen
Bouw- en kluswerkzaamheden
Schoonmaakwerkzaamheden
Tuinonderhoud