Onze klanten

MET WIE WIJ GRAAG SAMENWERKEN

Geloof jij net als wij dat een tijd als deze vraagt om aanpassing en inspelen op veranderingen? Flexibel zijn, meegaan in de ontwikkelingen in de markt, inspelen op de wensen van je klant? Dan denken wij graag met jou mee over de presentaties van je woningen. Studio Staging kent de woningmarkt en volgt de veranderingen en ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de voet. Weten wat er speelt is nodig om elke dag zeker te weten dat je niet achter loopt.

Studio Staging werkt in opdracht van zakelijke woningverkopers zoals makelaars, projectontwikkelaars en vastgoedbeleggers. Wat hen kenmerkt is dat ze meegaan in veranderingen die passen in deze tijd, geloven in hun eigen kracht en voor aanvullende diensten samenwerking zoeken met experts in een specifiek vakgebied.

Wil je ook samenwerken met Studio Staging? Neem dan contact met ons op.

Ben je een particuliere huiseigenaar en heb je plannen om je huis binnen nu en een jaar te verkopen en wil je graag met mij samenwerken voor het beste verkoopresultaat? Ga dan naar Je Huis Verkopen Doe Je Zo.

Referenties

“Sinds 2009 werken wij samen met Studio Staging. De woningen die door Studio Staging gestyld worden, worden vaker bekeken op internet, meer bezichtigd, sneller verkocht en het verschil tussen vraag- en opbrengstprijs is kleiner dan bij de woningen welke de styling niet inzetten. Het spreekt voor zich dat ik zeer tevreden ben over onze samenwerking.”
R. van Wingerden ERA vb&t Makelaars, Breda

“De samenwerking met Studio Staging ervaren wij als zeer positief. Marleen van Leest neemt alle tijd en geeft een zeer gedegen advies binnen de mogelijkheden die er zijn. De woningen worden strategisch ingericht, krijgen door haar aanpak een goede uitstraling en geven de kandidaat-koper een goede warme indruk. Dit bevordert zeker de verkoopbaarheid en dit hebben wij ook zo ervaren bij meerdere woningen die zij voor ons optimaal heeft gepresenteerd en ingericht.”
Janssens Vastgoed, Dorst

“Onze complimenten voor de ingerichte modelwoning in Barendrecht, jullie hebben geweldig werk afgeleverd!”
Nieuweborg Real Estate Investments B.V.

De samenwerking met Marleen van Leest is erg plezierig, ze is duidelijk, eerlijk en direct naar de klant toe. Er wordt niet om een probleem heen gedraaid waardoor de klanten meteen weten waar ze aan toe zijn. Ze geeft hele goede tips om de woning verkoopklaar te maken. Ook het rapport wat ze achterlaat bij de klanten wordt als prettig ervaren, zodat de mensen altijd nog een checklist hebben als ze aan de slag gaan. De diensten van Studio Staging dragen in grote mate bij aan een betere verkoop en de meerwaarde ervan is al bewezen bij al onze transacties. De samenwerking van ERA vb&t Makelaars Tilburg en Studio Staging zorgt voor een snelle en goede verkoop. Als de klanten de adviezen van Marleen opvolgen dan kan de fotograaf meteen mooie foto’s maken van de woningen en daardoor hebben onze klanten altijd in de eerste weken meteen bezichtigingen. Wij kunnen de diensten van Studio Staging zeker aanbevelen bij anderen. In ons dienstenpakket zit een advies van Studio Staging er standaard bij.
M. van Rossum ERA vb&t Makelaars, Tilburg

“De reacties op de twee door Studio Staging gerealiseerde modelwoningen in project De Buitenplaats in Breda zijn zeer positief. De inrichting is volledig afgestemd op het project en de bijbehorende doelgroep, het geeft een goed beeld van de mogelijkheden en is doordacht tot in het kleinste detail.”
BVR Groep, Roosendaal

“Ik heb meerdere malen de gelegenheid gehad met Studio Staging te mogen samenwerken. Iedere keer verrassen ze me met het resultaat. De woningen die door hen gestyled worden zijn beter gepresenteerd op internet, worden meer bezichtigd en sneller verkocht.”
– C. van Grieken ERA vb&t Makelaars, Breda

“De training Professionele Woningpresentatie bij IPD is erg goed bevallen. Verrassend om te zien hoe je met eenvoudige ingrepen de “looks” van een woning helemaal kan veranderen. Het meest interessante onderdeel vond ik de metamorfose die enkele woningen hebben ondergaan. Ik heb voldoende input gekregen om verder met woningpresentatie aan de slag te kunnen gaan binnen mijn eigen onderneming.”
– A. Russchen, cursist bij IPD

“De modelwoning die Studio Staging voor ons heeft ingericht in het project Schuttershof in Terneuzen heeft uitstekend bijgedragen aan het verhuren van de appartementen. Binnen no-time waren 30 van de 32 appartementen verhuurd.”
Laurentius, Breda

“Ik werk met Marleen van Leest van Studio Staging samen op het gebied van vastgoedstyling. Ik kies voor Marleen omdat zij zonder ingrijpende verbouwingen en zonder grote budgetten de verkopers op een persoonlijke manier weet te adviseren hoe een woning verkoopklaar gemaakt en het beste gepresenteerd wordt. Mede hierdoor worden de te verkopen woningen vaker bekeken op internet, heb ik meer bezichtigingen en worden de woningen beter verkocht. Met vastgoedstyling maak je in de huidige tijd hét verschil want je kunt maar één keer een eerste indruk maken.
P. Hommel ERA vb&t Makelaars, regio Steenbergen

“Wij als Van der Sande Makelaars zijn zeer tevreden over de diensten die Studio Staging tot op heden voor ons heeft geleverd. Marleen heeft oog voor detail, is kritisch (in positieve zin) en zorgt met haar manier van werken voor een onderscheidend vermogen en dus een concurrentievoordeel.
Haar styling bij de nieuwbouwwoning aan het Elisabethpark in Etten-Leur en een monumentale woning aan de Catharinastraat en Breda hebben er enorm aan bijgedragen dat de woningen na snelle tijd werden verkocht. Dit nadat ze eerst voor lange tijd te koop hadden gestaan. Wij zijn positief over onze samenwerking en bevelen de diensten van Studio Staging ten zeerste aan!”
Van der Sande Makelaars, Breda

Natasja Bol volgde bij IPD de training Professionele Woningpresentatie van docent Marleen van Leest. Ze kwam interessante feiten te weten (‘Wie heeft de doorslaggevende stem bij de aankoop?’) en kreeg meteen veel praktische oefeningen.
“Een uitstekende aanvulling op het KRMT-diploma. Uiteraard krijg je woningpresentatie ook in de makelaardijopleiding bij vakbekwaamheid, maar dit is een mooie verdiepingsslag.”
zegt Natasja.

Leuke feiten, praktisch oefenen
‘Ik vond de training enorm positief. Wat ik heel leuk vond is dat we actief aan de slag gingen met rollenspellen tussen de makelaar en de klant. De klant heeft toch vaak een ‘Ja maar’, ‘Het is toch al mooi’, ‘Het huis verkoopt zichzelf toch wel’. Je leert de feiten, zoals: 9 van de 10 mensen heeft moeite om door die donker geschilderde muur heen te kijken.’

‘Ook al was de dag relatief kort – je bent maar 6 uur bezig -, we hebben toch meteen een aantal dingen in de praktijk gebracht. We hebben op internet gekeken naar woningen. Hoe ziet deze woning eruit? Wat zou je eraan verbeteren? Om dat te oefenen, dat vind ik belangrijk aan een training, want anders leer je er niet zoveel van.’

Ook voor ‘traditionele’ makelaars
 ‘Ik zou deze training zeker aanbevelen als verlengstuk op je KRMT-diploma. Zelf heb ik nog weinig ervaring in de makelaardij en voor mij was het heel leuk om te zien wat je hier allemaal mee kunt. Ik heb begrepen dat veel traditionele makelaars ook denken: ‘Dat heb ik toch allemaal niet nodig’, dus wellicht liggen er ook kansen voor de makelaardij zelf! Het is ook je eigen visitekaartje dat je achterlaat voor de volgende klanten.’

– N. Bol, cursist bij IPD